Szerző: roberto

2002. január 11. 20:31

Megjelent az X Multimedia System 1.2.6-os verziója

[XMMS.org] Megjelent a népszerű UNIX-os médialejátszó, az X Multimedia System, azaz az XMMS újabb verziója. A különféle pluginekkel bővíthető 1.2.6-os verziójú alapprogram a www.xmms.org -ról tölthető le forráskódban és előre fordított csomagok formájában. A friss verzió néhány újdonsága: javított skinkezelés, frissített dokumentáció, ismét működő realtime prioritás, a lejátszási lista ezentúl dátum szerint is rendezhető, az mp3 plugin még többféle hibás mp3 fájl kezelésére képes, a CD-lejátszó pedig jobb CDDB-kezelést igér; az Ogg Vorbis plugin működéséhez legalább Ogg Vorbis 1.0rc1-es változat szükséges.

[XMMS.org] Megjelent a népszerű UNIX-os médialejátszó, az X Multimedia System, azaz az XMMS újabb verziója. A különféle pluginekkel bővíthető 1.2.6-os verziójú alapprogram a www.xmms.org-ról tölthető le forráskódban és előre fordított csomagok formájában. A friss verzió néhány újdonsága: javított skinkezelés, frissített dokumentáció, ismét működő realtime prioritás, a lejátszási lista ezentúl dátum szerint is rendezhető, az mp3 plugin még többféle hibás mp3 fájl kezelésére képes, a CD-lejátszó pedig jobb CDDB-kezelést igér; az Ogg Vorbis plugin működéséhez legalább Ogg Vorbis 1.0rc1-es változat szükséges.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.