Szerző: roberto

2002. január 10. 06:42

Újra forgalmazható a SuSE Linux 7.3, a feleknek sikerült megegyezniük

[LinuxToday] Ahogy arról már beszámoltunk, kedden az egyik müncheni bíróság ideiglenesen felfüggesztette a SuSE Linux Németországon belüli forgalmazását, de a korlátozás alig egy napig volt érvényben, ugyanis a feleknek sikerült bíróságon kívül megegyezniük.

SuSE[LinuxToday] Ahogy arról már beszámoltunk, kedden az egyik müncheni bíróság ideiglenesen felfüggesztette a SuSE Linux Németországon belüli forgalmazását, de a korlátozás alig egy napig volt érvényben, ugyanis a feleknek sikerült bíróságon kívül megegyezniük.

A felperes, a kieli székhelyű Crayon Vertriebs GmbH, valóban a "Crayon" márkajelzésének elértéktelenedésétől tartva fordult a bírósághoz (tehát úgy tűnik, nem a szerzői joggal kapcsolatos az ügy, annak ellenére, hogy az első hírek szerint szerzői jogi problémáról volt szó). A SuSE Linux 7.3 grafikus felületének menüjében van egy "Krayon" nevű ikon, amelyhez elvileg egy fejlesztés alatt álló, képszerkesztésre szolgáló KDE-s alkalmazás is tartozna, ám a SuSE Linux CD-ken ez az alkalmazás -- épp azért, mert még nem egészen kiforrott -- nem található meg. A megegyezés szerint a SuSE-nek nem kell licencdíjat sem fizetnie.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.