Szerző: roberto

2002. január 9. 21:34

Megjelent az Opera webböngésző ötös verziója Macintoshra

[Opera Software] A norvég Opera Software ma jelentette be Opera nevű webböngészőjének régebbi MacOS-ekre készült változatát. Az Opera 5.0 for Mac a MacOS 7.5.3-as verziójától a 9.2-es verziókig működőképes; a MasOS X-re készült változat még béta állapotban van. Az Opera Software böngészője a harmadik leggyakrabban használt program a webböngészők között. Az Opera 5.0 for Mac kiadásával a Mac-es felhasználóknak is lehetőségük nyílik kipróbálni azt a szoftvert, ami az elmúlt évben már bizonyított más platformokon, többek közt Windowson és Linuxon. A szoftvercsomag a www.opera.com/mac címről tölthető le, a reklámcsíkmentes változat regisztrációs díja 39 dollár.

Opera Software[Opera Software] A norvég Opera Software ma jelentette be Opera nevű webböngészőjének régebbi MacOS-ekre készült változatát. Az Opera 5.0 for Mac a MacOS 7.5.3-as verziójától a 9.2-es verziókig működőképes; a MasOS X-re készült változat még béta állapotban van. Az Opera Software böngészője a harmadik leggyakrabban használt program a webböngészők között. Az Opera 5.0 for Mac kiadásával a Mac-es felhasználóknak is lehetőségük nyílik kipróbálni azt a szoftvert, ami az elmúlt évben már bizonyított más platformokon, többek közt Windowson és Linuxon. A szoftvercsomag a www.opera.com/mac címről tölthető le, a reklámcsíkmentes változat regisztrációs díja 39 dollár.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.