Szerző: roberto

2002. január 8. 19:59

A Red Hat bejelentette a Red Hat Linux 7.2 Alpha processzorokra készült változatát

[Enterprise LinuxToday] A Red Hat ma jelentette be a Red Hat Linux 7.2 Alpha processzorokra készült változatát, a rendszer valamikor 2002 első negyedévében fog megjelenni, és közvetlenül a Compaq -tól lesz letölthető. Az alphás változat ugyanazokkal a tulajdonságokkal fog rendelkezni, mint x86-os testvére.

Red Hat[Enterprise LinuxToday] A Red Hat ma jelentette be a Red Hat Linux 7.2 Alpha processzorokra készült változatát, a rendszer valamikor 2002 első negyedévében fog megjelenni, és közvetlenül a Compaq-tól lesz letölthető. Az alphás változat ugyanazokkal a tulajdonságokkal fog rendelkezni, mint x86-os testvére.

Paul Cormier, a Red Hat egyik vezetője elmondta, hogy a Compaq AlphaServer platform népszerű 64 bites RISC platform a linuxos társadalmon belül, és cége az új kiadással tovább folytatja a Compaqkal való hosszú távú együttműködését.

A Compaq részéről Bill Blake, a Compaq High Performance Technical Computing elnöke ehhez azt tette hozzá, hogy cége elkötelezte magát az AlphaServerek, illetve a ProLiant szerverek olyan vezető szoftverekkel való párosítására, mint amilyen a Red Hat Linux 7.2, hogy vásárlóik számára a megfelelő linuxos környezetet biztosítsák.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.