:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 8. 11:52

A 2001-es év legnagyobb ígéretei

A Wired News közzétette az elmúlt esztendő legnagyobb csalódásainak, beváltatlan ígéreteinek, elmaradt megjelenéseinek és pletykáinak listáját.

A Wired News közzétette az elmúlt esztendő legnagyobb csalódásainak, beváltatlan ígéreteinek, elmaradt megjelenéseinek és pletykáinak listáját.

A "Vaporware 2001" című cikk sorra veszi a 2001-es év legjobban hangzó, de be nem váltott ígéreteit. Érdekesség, hogy a tízes listán prominens helyen képviselteti magát a játékipar, ugyanis több "helyezett" is egy meg nem jelent számítógépes játék, illetve az Indrema által tervezett Linux-alapú játékkonzol is szerepel a listán.

Érdekesebb jelöltek:

  • Indrema Linux-alapú játékkonzol
  • iSmell személyes "illatgenerátor"
  • 3G mobiltelefónia
  • Team Fortress 2 játék
  • Warcraft III játék

A győztes pedig nem más, mint a Duke Nukem Forever játék, amely már évek óta készül, és mire megjelenik, talán már senki sem fog emlékezni arra, ki is az a Duke Nukem...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.