Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 8. 11:12

A Konami elhalasztotta a Metal Gear Solid 2 európai megjelenését

A Konami az óriási kereslet miatt két héttel elhalasztotta a Metal Gear Solid 2 akciójáték európai megjelenését.

A Konami az óriási kereslet miatt két héttel elhalasztotta a Metal Gear Solid 2 akciójáték európai megjelenését.

A szoftver az eredeti tervek szerint február 22-én jelent volna meg Európában, azonban az üzletek összesen több mint 1 millió példányt rendeltek meg a játékból, és ezt a Konami nem tudta volna időben teljesíteni.

A játék megjelenése ezért március 8-ra esik, azonban a játékosok türelmét egy bónusz DVD-vel honorálja a Konami. Az extra lemezen egy közel egy órás werkfilm lesz látható, amely a Metal Gear Solid 2 készítéséről szól.

A Metal Gear Solid 2 az eredeti PlayStation egyik legsikeresebb játékának a PlayStation 2-re írt folytatása. Sikerére jellemző, hogy a tavaly őszi megjelenés nyomán mintegy 2 millió példányt adtak el belőle az Egyesült Államokban és 1 millió példányban kelt el Japánban.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.