Szerző: Barna József

2002. január 7. 23:53

Canon Powershot S30 digitális kamera tesztje

Az Internews oldalaira került fel egy részletes bemutató írás a Canon Powershot S30 típusjelű, 3,2 megapixeles, középkategóriás digitális fényképezőgépéről.

Az Internews oldalaira került fel egy részletes bemutató írás a Canon Powershot S30 típusjelű, 3,2 megapixeles, középkategóriás digitális fényképezőgépéről.
A készülék szoftveres támogatottsága igen jó. Támogatja az idáig megjelent összes Windows formátumot (már a Windows XP-t is) a PC-felhasználok örömére, valamint hogy a Mac-felhasználókat se felejtsék el, az összes program Mac alatt is működik. Összefoglalva tehát állíthatom, hogy különösen jó vételnek tartom ezt a kis készüléket, mind amiatt, amire a gép maga képes, mind amiatt, amikre a mellékelt szoftverek képesek. Jelenleg a készülék ára itthon 250.000 kemény magyar forint, de aki képes egy kis autózásra a "sógorokhoz", ennél lényegesen olcsóbban is hozzájuthat. Én 75.000 Ft-tal olcsóbban jutottam hozza ott kint és ebbe még a kinti áfa visszaigénylése benne se foglaltatik: így szerintem ezért mar érdemes kicsit utazgatni.

A teljes cikk az Internews oldalain olvasható.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 20. 03:33

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.