Szerző: roberto

2002. január 4. 22:06

Megjelent a GNU Compiler Collection (GCC) 3.0.3-as verziója

[GNU.org] December végén jelentette be a GNU Projekt, hogy a korábban GNU C Compiler (GNU C Fordító) névre hallgató, ám egy ideje már GNU Compiler Collection-re (GNU Fordító Gyűjtemény) átkeresztelt szoftvercsomagból újabb verzió jelent meg. A GCC 3.0.3 a 3.0.2-es verzió hibáit javítja, a forráskód és a különféle operációs rendszerekre fordított bináris változatok GCC honlapjáról kiindulva tölthetőek le .

GNU[GNU.org] December végén jelentette be a GNU Projekt, hogy a korábban GNU C Compiler (GNU C Fordító) névre hallgató, ám egy ideje már GNU Compiler Collection-re (GNU Fordító Gyűjtemény) átkeresztelt szoftvercsomagból újabb verzió jelent meg. A GCC 3.0.3 a 3.0.2-es verzió hibáit javítja, a forráskód és a különféle operációs rendszerekre fordított bináris változatok GCC honlapjáról kiindulva tölthetőek le.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.