Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 4. 18:18

128 MByte memóriával szerelt GeForce3 Ti 200 kártya a Leadtektől

A Gainward után a Leadtek is piacra dobja 128 MByte DDR SDRAM-mal szerelt GeForce3 Titanium 200 chipes grafikus kártyáját, a WinFast Titanium 200 TDH-t.

A Gainward után a Leadtek is piacra dobja 128 MByte DDR SDRAM-mal szerelt GeForce3 Titanium 200 chipes grafikus kártyáját, a WinFast Titanium 200 TDH-t.

A hírek szerint a szokásosnál nagyobb memórián kívül a kártyán megtalálható lesz a Leadtektől már megszokott hardverfigyelő elektronika és a hibakeresést megkönnyítő LED-sor is.

Az NVIDIA GeForce3 Ti 200 az a chip, amelyet korábban GeForce3 MX-ként emlegettünk. A 175 MHz-es mag ugyan lassabb, mint a GeForce3 esetében, azonban az NVIDIA jelen esetben eltekintett a textúrázóegységek megnyirbálásától, azaz kis túlhajtással könnyen megkapjuk a GeForce3 számítási teljesítményét.

Az ár alacsonyan tartása végett azonban a memória jelen esetben is "csak" 400 MHz órajelen futó DDR SDRAM. A GeForce3 Ti 200 kártyák ajánlott bolti ára 229 dollár (64 ezer forint). Nem kell nagy jóstehetség annak kimondásához, hogy ezek a kártyák minden bizonnyal legalább olyan sikeresek lesznek, mint a GeForce2 MX sorozat.

A 128 MByte memóriával ellátott WinFast Titanium 200 TDH kárya ára és pontos megjelenési ideje egyelőre ismeretlen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról