Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 3. 13:18

Négy új Pentium 4 chipkészletet dob piacra tavasszal a SiS

[Digi Times] A tajvani Silicon Integrated Systems (SiS) hamarosan újabb Pentium 4 chipkészleteket dob piacra.

[Digi Times] A tajvani Silicon Integrated Systems (SiS) hamarosan újabb Pentium 4 chipkészleteket dob piacra.

A vállalat nemrég juttatta el az alaplapgyártókhoz az SiS646 és SiS651 lapkakészletek mintapéldányait. Ezek a chipkészletek valószínűleg még az első negyedév során megjelennek, a második negyedévben pedig két újabb Pentium 4 chipset, a SiS655 és SiS660 megjelenése várható.

A SiS646 a nagy sikerű SiS645 felújított változata, a SiS651 pedig egy új, integrált grafikus maggal rendelkező termék. A két chipset közös jellemzője, hogy támogatják az 533 MHz-es front side buszt, illetve az ATA/133 eszközöket. A termékek sorozatgyártása várhatóan márciusban kezdődik meg. Az Intel várhatóan áprilisban dobja piacra az 533 MHz-es front side busszal működő Pentium 4 processzorok első példányait.

Az áprilisban megjelenő SiS655 és SiS660 számos további újítással rendelkezik majd, ugyanis új southbridge-dzsel rendelkeznek, amelyben beépített USB 2.0 és IEEE 1394 (FireWire) támogatás is helyet kap.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról