Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 28. 17:11

Az America Online felhasználóinak száma meghaladta a 33 milliót

[CNET] A világ legnagyobb internetszolgáltatója, az America Online ma bejelentette, hogy előfizetőinek száma meghaladta a 33 milliót. A

[CNET] A világ legnagyobb internetszolgáltatója, az America Online ma bejelentette, hogy előfizetőinek száma meghaladta a 33 milliót. A

A vállalat közleménye szerint a felhasználók számának gyors növekedését rendkívüli módom elősegítette az AOL 7.0 szoftvercsomag megjelenése, amely nagy sávszélességű tartalmat is kínál. Az AOL közben elindította a broadband internetszolgáltatást a Time Warner kábelhálózatának 20 legnagyobb piacán. A többi piacon a szolgáltatás jövőre kezdődik meg.

Az AOL szerint a felhasználói naponta átlagosan 70 percet töltenek a világhálón.

Az elemzők korábban kétségeiknek adtak hangot az AOL felhasználóinak gyarapodásával kapcsolatban, azonban a vállalat vezetői szerint a széles sávú internetszolgáltatás beindítása, az otthoni hálózatok elterjedése valamint a digitális tartalmak (zene, video) iránti igény növekedése révén az AOL képes lesz növelni a bevételeit és nyereségét.

Az AOL szolgáltatása az Egyesült Államokon kívül még 16 országban elérhető, de az USA-beli előfizetők adják az összes előfizető közel 80 százalékát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról