Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 27. 16:45

Három napos ingyen internet-hozzáféréssel ajándékozza meg a Freemail-felhasználókat az Axelero

[Axelero] A közelgő Szilveszter alkalmából az Axelero újabb ingyenes

[Axelero] A közelgő Szilveszter alkalmából az Axelero újabb ingyenes internet-hozzáférést ajándékoz az év utolsó három napjára minden Freemail-felhasználónak. Az akció a december 21-i adatok szerint közel 700 000 postafiók-tulajdonost érint.

Az Axelero Internet az [origo] 3. születésnapja és a Mikulás érkezése alkalmából december elején két napos ingyenes internethasználatot biztosított minden Freemail postafiók tulajdonosának. Az ingyenes hétvégén közel ötezren szörföltek a Freemail segítségével, ami -- figyelembe véve, hogy az ingyenes levelező szolgáltatás használóinak túlnyomó többsége rendelkezik internet-hozzáféréssel otthon vagy munkahelyén -- azt mutatja, hogy az előfizetéssel nem rendelkezők számára hasznos ajándéknak bizonyult az Axelero akciója. Ennek tudatában az Axelero Internet az év utolsó három napján újra megnyitja a Freemail kapuit, hogy az óévet a weben is elbúcsúztathassák a Freemail felhasználói.

Az ingyenes hozzáférés 72 órán át, december 29-én (szombat) 00 órától december 31-én (hétfő) éjfélig vehető igénybe. A csatlakozáshoz semmi másra nincs szükség, csupán egy modemre és egy számítógépre, valamint a már amúgy is meglévő freemailes azonosítóra és jelszóra, így ezt a hozzáférést azok is tudják használni, akik semmilyen internet-előfizetéssel nem rendelkeznek. A 06 51 301 301-es telefonszámon a teljes freemail-cím (felhasznalonev@freemail.hu), mint azonosító és a postafiók jelszava megadásával lehet csatlakozni az internetre -- s máris kezdődhet a három napos korlátlan szörfölés, amelyért az Axelero nem számol fel díjat, a felhasználónak csak a telefonköltséget kell állnia.

Az Axelero Internet Freemail-felhasználók körében végzett kutatása szerint a használók csaknem fele (49%) rendelkezik otthoni internet-előfizetéssel, s ezen csoport 41%-a az Axelero Internet ügyfele. Az levelezők 29%-a kizárólag az ingyenes Freemail levelezőrendszert használja, ők átlagosan napi 5,8 levelet küldenek, illetve fogadnak. A levelezők 27%-a Freemail és valamilyen nem ingyenes megoldás párhuzamos felhasználója, a levélforgalom ezek körében a legmagasabb, napi 18,7 küldemény. A Freemailt és más ingyenes szolgáltatást együttesen használók aránya a legalacsonyabb, 17%, az ő levelezési hajlandóságuk napi 14,6 levelet tesz ki. A megkérdezettek szerint a Freemail kezelhetőség, sebesség és megbízhatóság tekintetében jobb a konkurens ingyenes szolgáltatásoknál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról