Szerző: Ady Krisztián

2001. december 21. 22:12

Fontos tudnivalók a Matáv ünnepek alatt nyújtott kedvezményeiről

Az ünnepnapok körüli munkanap-ünnepnap-hétvége kavarodás miatt a Matáv az utóbbi időben rendszeresen tájékoztatást tesz közzé a pontos tudnivalókról. A Matáv honlapjára ezúttal a következő közlemény került ki:

Az ünnepnapok körüli munkanap-ünnepnap-hétvége kavarodás miatt a Matáv az utóbbi időben rendszeresen tájékoztatást tesz közzé a pontos tudnivalókról. A Matáv honlapjára ezúttal a következő közlemény került ki:

"Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy karácsonykor és szilveszterkor, valamint a munkaszüneti napokat megelőzően a csúcsidejű és csúcsidőn kívüli (kedvezményes) időszakok a Matáv szolgáltatási területén a következőképpen alakulnak:

  • 2001. december 22. (szombat) munkanap, ezért aznap reggel 7 órától 18 óráig tart a csúcsidejű időszak, majd 18 órától kezdődően egészen december 27-én (csütörtök) reggel 7 óráig telefonálhatnak a kedvezményes percdíjakon.

  • 2001. december 29. (szombat) ismét munkanap, ezért aznap is reggel 7 órától 18 óráig tart a csúcsidejű időszak, majd 18 órától kezdődően 2002. január 2-án (szerda) reggel 7 óráig lehet kedvezményes percdíjakon telefonálni.

  • A díjcsomagok, illetve kedvezmények december 22-én és december 29-én a munkanapra, december 23-án, 24-én, 25-én és 26-án, majd december 30-án, december 31-én és január 1-jén a hétvégére vonatkozó feltételek alapján érvényesek.

  • A 150 Ft-os kedvezmény december 22-én és december 29-én reggel 7 óráig, majd 18 órától másnap reggel 7 óráig, míg december 23-án, 24-én, 25-én és 26-án, majd december 30-án, december 31-én és január 1-jén 15 órától másnap reggel 7 óráig van érvényben.

Minden Ügyfelünknek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!"

Tehát a szombati nap teljes értékű munkanap, így a kedvezmények 18 órától vehetők csak igénybe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról