:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 20. 15:38

Kenwood MP828: a legjobb autós MP3 CD-lejátszó

A Totalcar oldalán olvasható egy teszt a Kenwood MP828 autós MP3 CD-lejátszóról, amely a szerző szerint az első elfogadható autós MP3 lejátszó.

A Totalcar oldalán olvasható egy teszt a Kenwood MP828 autós MP3 CD-lejátszóról, amely a szerző szerint "az első elfogadható autós MP3" lejátszó.

Természetesen a fentiek még nem jelentik azt, hogy a Kenwood új terméke jó lenne, mint ahogy azt a cikkíró is elárulja:

    Olyan hangminőséget produkál, ami szerintem a zene lelkébe gázol, és épp a lényeget öli ki belõle. [...] De meg kell hogy mondjam, az az MP3 hang, amit a Kenwood csinál, a legjobb az általam valaha hallottak közül. És hát borzasztóan trendi, hogy miután betettük az MP3 fájlokkal teli CD-t, jó 8-10 másodperces beolvasás után könyvtárakban és alkönyvtárakban kutakodva végre rálelünk a hallgatni kívánt dalra.

A készülék CD-lejátszási képességeivel minden esetre meg volt elégedve a szerző.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.