:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 19. 12:48

Megnyitotta nyugat-európai irodáját a mobil internetes szoftvertechnológiát fejlesztő Voxline Kft.

[email] A mobil internetes szoftvertechnológiát fejlesztő Voxline Kft. megnyitotta nyugat-európai irodáját az Egyesült Királyságban.

[email] A mobil internetes szoftvertechnológiát fejlesztő Voxline Kft. megnyitotta nyugat-európai irodáját az Egyesült Királyságban.

A London közelében, az informatikai cégek régiójában található iroda tevékenysége az európai külkereskedelmi és üzletfejlesztési területre összpontosul: az iroda feladata az európai mobilszolgáltatók és a vállalatirányítási rendszerek szállítói felé történő partnerkapcsolat-építés és értékesítés lesz. Az irodát Paul Klinkby-Silver európai regionális igazgató vezeti, aki a mobilinternet területén jelentős tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik.

A Voxline jelenleg több jelentős európai mobilszolgáltatóval folytat tárgyalásokat. A cég innovatív WebTap mobilportál alkalmazásai egyedülállóan egyszerű és költséghatékony megoldást kínálnak a Web tartalom mobil eszközökre történő transzformálására, illetve annak testreszabására a szolgáltató vagy az egyén igényeinek megfelelően. A legegyszerűbb termék, a WebTap Scooter egy WAP alkalmazás, mely segítségével tetszőleges weboldal letölthető mobiltelefonra. A termékcsalád összetettebb tagjai mobiltartalom-szerkesztő alkalmazások, melyek a vállalati intranet mobil működtetésére és portálok számára nyújtanak megoldást.

A WebTap alkalmazások egyedülállósága abban rejlik, hogy a Web tartalom konverziójához nincs szükség adatbázis-hozzáférésre, hanem elég egy nyilvános internethozzáférés, ahol grafikus felülettel konfigurálható a mobilon megjelenítendő webtartalom. A Voxline termékeit több hazai és európai mobilszolgáltatónál tesztelik. A cég portálalkalmazásai mind mobilszolgáltatók, mind tartalomszolgáltatók részére új lehetőséget kínálnak arra, hogy innovatív értéknövelt mobil tartalomszolgáltatásokat vezessenek be ügyfeleik számára, és ezzel jelentősen növeljék bevételeiket.

"Több hónapos munka után cégünk elérkezett ahhoz a mérföldkőhöz, hogy elindítsuk a saját fejlesztésű termékeink nemzetközi értékesítését" -- magyarázta Fejes Sándor, a Voxline ügyvezető igazgatója.

A Voxline innovációs műhelyének szakmabeli elismerését tovább emeli Nyugat-Európában az a tény, hogy a belga Europe Unlimited által megjelentetett Venture-Directory – Software & IT Services című szakmai jegyzékben, mely a 200 legjelentősebb, privát tulajdonú, kockázati tőkével támogatott európai vállalatot mutatja be, a Voxline az egyetlen közép-kelet-európai cég.

A hazai felhasználók hamarosan személyesen is kipróbálhatják a WebTap segítségével létrehozott mobil tartalomszolgáltatást: több tartalomszolgáltatóval együttműködésben indul SMS és WAP alapú szolgáltatás a cég mobilportál alkalmazásain alapulva.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.