:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 18. 12:22

NVIDIA GeForce2 Go chipes notebook elérhető áron: Portocom MultiPower

[email] A Portocom bemutatta legújabb notebookját, az Intel Pentium III-M processzorral és GeForce2 Go grafikus chippel szerelt MultiPowert.

[email] A Portocom bemutatta legújabb notebookját, az Intel Pentium III-M processzorral és GeForce2 Go grafikus chippel szerelt MultiPowert.

A gépbe épített Tualatin magos, SpeedStep technológiával ellátott processzor garantálja, hogy a gép fogyasztása minél kisebb legyen, ezáltal növelve az akkumulátoros üzemidőt. A processzort kifejezetten mobil számítógépek számára fejlesztettek ki, valamint a gépben használt Intel chipkészlet is speciálisan mobil használatra készült.

A 14,1 képátmérőjű LCD monitor SXGA+ felbontása a létező legtökéletesebb grafikai megoldást biztosítja 32 bites, true color színkészletével. A gép memóriája 512 Mbyte-ig bővíthető két 256 MB SODIMM modul felhasználásával.

A MultiPower NVIDIA Geforce 2 Go videovezérlővel kerül forgalomba, amely a legmodernebb grafikai elemek, új típusú videojátékok grafikáit is nagyon gyorsan, pörgősen tudja megjeleníteni. Az alapkiépítésben 16 MB, 166 MHz DDR videomemória opcionálisan tovább bővíthető. A MultiPowerbe telepített IEEE 1394 port segítségével csatlakoztathatjuk digitális videokameránkat, így varázsolhatunk "professzionális" filmet a rögzített anyagunkból.

A Portocom csúcsgépébe DVD-ROM/CD-RW meghajtót is beszereltethetünk, amelynek segítségével arra is lehetőségünk lehet, hogy a megszakadó adatfolyam esetén a gép folytassa a CD továbbírását, megakadályozva a már CD-re írt anyag használhatatlanná válását.

A Portocom új csúcsgépe -- a hazai összeszerelés miatt -- ismét nagyon kedvező áron kerül az üzletekbe, alapkiépítésben már nettó 560.000.-forinttól kapható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.