:

Szerző: Ady Krisztián

2001. december 14. 01:45

Fél óra alatt elkapkodták a Videologic 99 fontba kerülő digitális rádiókészülékét

Mint arról oldalainkon is beszámoltunk, a Videologic jubileumi, akciós digitális rádiókészülékeit e hó 12-én lehetett megvásárolni a 8 kijelölt angliai üzletben. Az előzetes várakozásokat nagyságrendileg felülmúló számú vásárló szeretett volna ezen a nagyon jutányos áron készülékhez jutni, a Videologic azonban csupán 300 darabot szállított ki az üzletekbe.

Mint arról oldalainkon is beszámoltunk, a Videologic jubileumi, akciós digitális rádiókészülékeit e hó 12-én lehetett megvásárolni a 8 kijelölt angliai üzletben. Az előzetes várakozásokat nagyságrendileg felülmúló számú vásárló szeretett volna ezen a nagyon jutányos áron készülékhez jutni, a Videologic azonban "csupán" 300 darabot szállított ki az üzletekbe.

A 12-ei napon több, mint 5.000 leendő vásárló harcolt a 300 legyártott rádióvevőért, így nem csoda, hogy rekordidő alatt eltűntek a készülékek az üzletekből. Volt aki reggel hajnali háromnegyed hatkor táborozott le a közelében található kijelölt üzlet elé, más pedig már előző este háromnegyed nyolckor felverte sátrát. A promóció részeként néhány darabot web-oldalon keresztül is meg lehetett vásárolni, ezért a pár darabért mintegy 2000 regisztráció érkezett be.

A készletek rendkívül gyorsan kimerültek: csupán 25 (Glasgow), 30 (Coventry), 31 (Manchester), 40 (St Albans), 36, (Bristol), 45 (Newcastle), 33 és 42 (London) perc kellett ahhoz, hogy kitegyék az "elfogyott" táblát!

Ez az eset feltehetőleg felébreszti majd az eddig szunnyadó gyártókat, most bebizonyosodott, milyen hatalmas kereslet lenne a 200 angol font alatti árú, olcsóbb digitális rádiókészülékekre.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.