Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 12. 16:26

Acrobat Reader: megjelent a végleges Pocket PC verzió

Hosszas bétatesztelési procedúra után az Adobe Systems tegnap végre bejelentette, hogy immár Pocket PC platformon is elérhető az Acrobat Reader PDF dokumentumkezelő szoftver végleges változata.

AdobeHosszas bétatesztelési procedúra után az Adobe Systems tegnap végre bejelentette, hogy immár Pocket PC platformon is elérhető az Acrobat Reader PDF dokumentumkezelő szoftver végleges változata.

A program a Pocket PC és Pocket PC 2002 operációs rendszerre épülő kéziszámítógépeken fut és minimum 16 MByte memóriát igényel. A szoftver telepítéséhez 32 bites Windows operációs rendszer (9x/Me/NT/2000/XP) és ActiveSync 3.1 vagy 3.5 szükséges.

Az Acrobat Reader Pocket PC-re írt változata -- ugyanúgy mint bármely más verziója --, ingyenesen letölthető az Adobe weboldaláról. Ugyanitt már régóta megtalálható a Palm OS-re írt változat is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról