Szerző: Barna József

2001. december 10. 19:22

A VIA nyereményjátékának utolsó fordulójában egy csendes PC a fődíj !

[E-mail] Amint arról korábban is írtunk, a tajvani VIA Technologies a VIA Platform Solutions Division (VPSD) megalakítása alkalmából nyereményjáték-sorozatot indított, mely immár utolsó fordulójához érkezett. Az új fordulóra december 28-ig lehet nevezni. Azoknak, akik részt kívánnak venni a játékban, most csupán három kérdésre kell válaszolniuk, melyek közül kettő esetében rövid angol nyelvű választ várnak a szervezők. A harmadik pedig a már szokásosnak mondható ravasz kérdés: Mi az e-mail címed?

[E-mail] Amint arról korábban is írtunk, a tajvani VIA Technologies a VIA Platform Solutions Division (VPSD) megalakítása alkalmából nyereményjáték-sorozatot indított, mely immár utolsó fordulójához érkezett. Az új fordulóra december 28-ig lehet nevezni. Azoknak, akik részt kívánnak venni a játékban, most csupán három kérdésre kell válaszolniuk, melyek közül kettő esetében rövid angol nyelvű választ várnak a szervezők. A harmadik pedig a már szokásosnak mondható ravasz kérdés: "Mi az e-mail címed?"

Ezúttal azonban a korábbi fordulókhoz képest változott a nyeremények listája:


A Shuttle SV24 barebone rendszer

  • Első díj: egy 933 MHz-es VIA C3 processzort tartalmazó Shuttle SV24 barebone rendszer, mely kifejezetten halk működésre lett felkészítve
  • Második díj: egy 866 MHz-es VIA C3 processzor
  • Harmadik díj: VIA C3 promóciós anyagok (pólók, túlélőkés stb.)

A Silly Season elnevezésű versenyre itt lehet nevezni. Minden játékosnak sok sikert kívánunk!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról