Szerző: mz

2000. április 13. 22:47

Aukciós kalózkodás

HIRDETÉS

Egy amerikai tanulmány szerint az online árveréseken gazdát cserélő szoftverek több mint 90 százaléka lopott. A Software & Information Industry Association által készített felmérés során négy napon át 1300 online eladást kísértek figyelemmel többek közt az eBay és a Yahoo oldalain. Az eredmény: 91 százaléka az eladott szoftvereknek lopott.
A szervezet szerint a honlapok üzemeltetői sokat tehetnének a kalózkodás ellen, ha figyelnék lapjaikat - bár pl. az Amazon ezt meg is teszi.
Ajánlásuk szerint a leendő vásárlók figyeljék meg jól az árakat, ha valami túl olcsó, valószínűleg lopott. Másrészt próbálják meg kiszűrni az OEM, vagy nem továbbadható szoftvereket, illetve ellenőrizzék a dokumentációk meglétét.
Kíváncsian várjuk, hogy pl. a Carnation Internet Consulting mikor rukkol elő hasonló kimutatással kicsiny hazánkról.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.