:

Szerző: Vörös Péter

2001. december 10. 16:56

A Compaq olcsóbban kínálja iPaq kéziszámítógépét

[CNET, Wall Street Journal] A legújabb fejlemény az ünnepi kéziszámítógép-piacon az, hogy a Compaq 50$-os árengedményt készül kínálni az egyik legújabb iPaq modellnél.

[CNET, Wall Street Journal] A legújabb fejlemény az ünnepi kéziszámítógép-piacon az, hogy a Compaq 50$-os árengedményt készül kínálni az egyik legújabb iPaq modellnél.

A lépés a Compaq H3765-ös modellt érinti, amelyben a Compaq utolsó generációs hardvere és a Microsoft új, Pocket PC 2002 operációs rendszere található, amelyet októberben mutatott be szoftvergyártó óriás. Az árengedményt figyelembe véve a középkategóriás iPaq új ára 449$ lesz.

A Compaq H3765 ezzel az első Pocket PC 2002-es operációs rendszert használó kéziszámítógép, amelyet árengedménnyel kínál gyártója -- ugyanakkor a lépés jól illeszkedik a kéziszámítógép-piacon mostanában elterjedtnek mondható árengedményekhez.

Csütörtökön a Palm csökkentette 50$-ral a középkategóriás m125 kéziszámítógép árát. A HP régebbi Jornada 525-ös típusa, amely nem upgrade-elhető a Pocket PC 2002-re, már 200$ alatt megvásárolható, mivel a Hewlett-Packard igyekszik kiárusítani ezt a régebbi terméket.

A Compaq H3765-nek színes kijelzője és 64 MB memóriája van. Az árengedmény ma kezdődik és március 30-ig tart.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 20:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.