:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 6. 11:49

Az Axelero Mikulás-ajándéka a Freemail-felhasználóknak egy ingyenes hétvége

[Axelero] A Mikulás-ünnep alkalmából az Axelero ingyenes internet-hozzáférést ajándékoz a soron következő hétvégére minden Freemail-felhasználónak. Az akció a december 2-i adatok szerint 908 033 postafiók-tulajdonost érint.

[Axelero] A Mikulás-ünnep alkalmából az Axelero ingyenes internet-hozzáférést ajándékoz a soron következő hétvégére minden Freemail-felhasználónak. Az akció a december 2-i adatok szerint 908 033 postafiók-tulajdonost érint.

A most következő hétvégén az Axelero Internet minden már meglévő, illetve az ez idő alatt nyitott Freemail-postafiók tulajdonosának rendkívüli, térítés nélküli internet-hozzáférést kínál. A hozzáférés 48 órán át, december 8-án (szombat) 00 órától december 9-én (vasárnap) éjfélig vehető igénybe, mindössze a telefonálás díjáért. A csatlakozáshoz semmi másra nincsen szükség, csupán egy modemre és egy számítógépre, valamint a már amúgy is meglévő, vagy a frissen választott freemailes azonosítóra és jelszóra, így ezt a hozzáférést azok is tudják használni, akik semmilyen internet-előfizetéssel nem rendelkeznek.

Azoknak, akik eddig még nem használtak Freemail-postafiókot, nem árt tudniuk, hogy a csatlakozáshoz számítógépeiken a 06 51 301 301-es számot kell megadniuk behívószámként. A felhasználónév formája pedig csak annyiban tér el a megszokottól, hogy kiegészül a @freemail.hu-val (felhasznalonev@freemail.hu). A rendkívüli, hagyományos telefonvonalon keresztül elérhető internetezésért az Axelero nem számol fel díjat, a felhasználónak csak a telefondíjjal kell kalkulálnia.

Az Axelero Internet Freemail-felhasználók körében végzett friss kutatása szerint a használók csaknem fele (49%) rendelkezik otthoni internet-előfizetéssel, s ezen csoport 41%-a az Axelero Internet ügyfele. Az levelezők 29%-a kizárólag az ingyenes Freemail levelezőrendszert használja, ők átlagosan napi 5,8 levelet küldenek, illetve fogadnak. A levelezők 27%-a Freemail és valamilyen nem ingyenes megoldás párhuzamos felhasználója, a levélforgalom ezek körében a legmagasabb, napi 18,7 küldemény.

A Freemailt és más ingyenes szolgáltatást együttesen használók aránya a legalacsonyabb, 17%, az ő levelezési hajlandóságuk napi 14,6 levelet tesz ki. A megkérdezettek szerint a Freemail kezelhetőség, sebesség és megbízhatóság tekintetében jobb a konkurens ingyenes szolgáltatásoknál.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.