:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 30. 16:51

A Pannon GSM megnyitotta a jövő üzletét

[Pannon GSM] 2001. december elsején déli 12 órakor a budapesti WestEnd Bevásárlóközpontban megnyílik Magyarország új mobil adatkommunikációs központja, az ad@t bázis.

[Pannon GSM] 2001. december elsején déli 12 órakor a budapesti WestEnd Bevásárlóközpontban megnyílik Magyarország új mobil adatkommunikációs központja, az ad@t bázis.

A mobiltelefónia és a számítástechnika egyre szorosabb összefonódása új, nagyszerű lehetőségeket kínál a telekommunikáció és az adatátvitel terén. Ezért hozta létre a Pannon GSM az ad@t bázist, amely korábban ismeretlen színvonalon és mélységben képes kiszolgálni a modern technológia legújabb vívmányai iránt érdeklődő ügyfeleket.

Az ad@t bázisban egy helyen lehet megvásárolni a legtöbb mobil számítástechnikai eszközt. A fejlett adatátviteli szolgáltatásokat támogató mobiltelefonok -- a legmodernebb WAP-os telefonoktól kezdve a képek, hangok SMS-ben történő továbbítására is alkalmas EMS-es készülékeken át a hagyományos modemeket megszégyenítő adatátviteli sebességre képes HSCSD és GPRS mobilokig -- mellett ugyanis a hordozható számítástechnikai eszközök is szerepelni fognak az üzlet kínálatában. A párosítás nem véletlen: a tenyérben elférő PDA-k, a pillekönnyű, de hatalmas kapacitású laptopok éppen ezen mobil adatátviteli technológiáknak köszönhetően már nem csak kiegészítői az asztali számítógépeknek, de sok szempontból többre is képesek azoknál.

Ami azonban igazán különlegessé teszi az ad@t bázist, az az, hogy a GSM technológiában és az informatikában egyaránt jártas munkatársak részletes és személyre szabott tanácsadást is kínálnak az ügyfeleknek a bemutatott készülékek használatával kapcsolatban. A modern készülékek képességeinek teljes kiaknázásához ugyanis bonyolult, nem ritkán szakismereteket feltételező beállításokra van szükség.

Ezért míg a hagyományos bemutatótermekben az ügyfelek gyors, zökkenőmentes kiszolgálása az elsődleges cél, az ad@t bázisban nyugodt, elmélyülésre és komoly munkára alkalmas környezet várja a látogatókat, ahol akár órákon keresztül foglalkoznak igényeikkel és kérdéseikkel, majd a kiválasztott készülékeket össze is hangolják -- azaz elvégzik azokat a beállításokat, amelyek nélkül a készülékek nem lennének képesek egymással kommunikálni.

A felsorakoztatott hipermodern és különleges készülékek ellenére az ad@t bázis nem a modern technológia múzeuma. Sokkal inkább műhely, ahol a jövő lehetőségei helyett a jelen csúcsmegoldásaival ismerkedhetnek meg alaposan az ügyfelek. És hogy ezeket azonnal használni is tudják, az ad@t bázisban a Pannon GSM összes adatátviteli szolgáltatását is megrendelhetik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.