Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 28. 09:38

Lepje meg szeretteit Compaq ProLiant szerverrel !

[Mmd] A Compaq Magyarország -- hagyományaihoz híven

[Mmd] A Compaq Magyarország -- hagyományaihoz híven -- idén is különleges ajánlattal igyekszik a kis- és közepes vállalatok minőségi számítástechnikai igényeinek megfelelni: robusztus, piacvezető ProLiant szerverei bizonyos modelljeire rendkívül kedvező akciókat és árengedményeket vezetett be.

"A Compaq azt tűzte ki célul, hogy az ország egyik legdinamikusabb gazdasági szereplői, a kisvállalkozások és a fejlődő cégek is hozzájuthassanak a legfejlettebb technológiához" -- mondta Somlyai Gábor, a Compaq Magyarország ipari szabványú szervercsoport termékmenedzsere. "A különféle méretű vállalkozások ma mindazokat a számítástechnikai termékeket, szervereket szerezhetik be a Compaq-tól, amelyekre tevékenységük fejlesztése, fenntartható és jövedelmező növekedésük biztosítása érdekében ma és a későbbiekben szükségük lehet."

A 2001. november végén meghirdetett akcióban a Compaq Magyarország a legújabb technológiáját képviselő, második generációs szerverét kínálja szenzációs áron: Compaq ProLiant ML330 G2: PIII 1,13GHz, 256MB SDRAM, 36GB merevlemezzel és 2-processzoros bővíthetési lehetőséggel most nettó 279.900 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron lesz kapható 2001.december 6-tól a Compaq viszonteladóknál.

Amennyiben valaki a fenti akciós modell mellé a Microsoft által meghirdetett MS SBS 2000 OEM (magyar verzió) operációs rendszert választ, további kedvezményekben részesül.

A fenti akcióról további információk találhatók a www.compaqdepo.hu címen vagy a 06-80-COMPAQ (266-727) ügyfélszolgálati telefonszámon.

A Compaq nemrég bemutatott második generációs szerverei nagy sikert arattak szerte a világon: a ProLiant DL380 szerver újszerű formatervezése és gazdag szolgáltatáskészlete miatt november 12-én megkapta a NetworkWorld 2001-es "Best of Tests" díját (a legjobb teszteredményeket mutató gépnek járó díjat). "A Compaq DL380 talán a legjobban kigondolt szerver, amivel eddig találkoztunk" -- jegyezte meg a díjakról szóló összefoglalójában John Bass, az Észak-Karolinai Állami Egyetem Százéves Hálózati Laboratóriumának műszaki igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról