:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 26. 21:12

Most akciósan cserélheted 3dfx Voodoo kártyádat NVIDIA GeForce3 Ti 500-ra

Az NVIDIA és a PNY Technologies bejelentették legújabb akciójukat, amelynek keretében a 3dfx Voodoo grafikus kártyák tulajdonosai kedvezményes áron juthatnak NVIDIA GeForce chipes termékekhez.

Az NVIDIA és a PNY Technologies bejelentették legújabb akciójukat, amelynek keretében a 3dfx Voodoo grafikus kártyák tulajdonosai kedvezményes áron juthatnak NVIDIA GeForce chipes termékekhez.

Azok a felhasználók, akik 2002. január 19. előtt vásárolnak PNY Verto GeForce2 MX400, GeForce2 Ti vagy GeForce3 Ti 500 grafikus kártyát, és a vásárláskor leadják 3dfx Voodoo kártyájukat, akár 30 dollárt is kaphatnak régi hardverükért.

Aki pedig még az idén megveszi a GeForce3 Ti 500 chipes csúcsmodellt, egy 50 dollár értékű 3D szemüveget kap ajándékba. A kártyákhoz egy ForceWare című CD-t is mellékelnek, amelyen a legfrissebb technológiai bemutatók és játékdemók kaptak helyet.

Az NVIDIA 2000 novemberében vásárolta meg a 3dfx vagyonát, jogot szerezve a Voodoo márkanév használatára. Bár még vannak az interneten önjelölt fejlesztők, akik drivereket írnak a kártyákhoz, a 3dfx termékekhez elérhető támogatás jelenleg gyakorlatilag nulla.

Az NVIDIA és a PNY akciójának pontos részletei megtalálhatók a www.nvidia.com, www.3dfx.com és a www.pny.com weboldalakon.

Természetesen a bejelentés elég erősen súrolja a szenzációhajhászság határait, finonam fricskázva a 3fdx-fanok orrát, de ez minket magyarokat úgysem érint, hisz az akciót a tengerentúlra találták ki. -- Eg

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.