Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 22. 13:42

Titkos üzenetet találtak az Xbox operációs rendszerében

A Team Xbox magazin szerkesztői hozták nyilvánosságra azt a titkos üzenetet, amelyet az Xbox operációs rendszerének programozói rejtettek el a gépben.

A Team Xbox magazin szerkesztői hozták nyilvánosságra azt a titkos üzenetet, amelyet az Xbox operációs rendszerének programozói rejtettek el a gépben.

Az üzenet láthatóvá tételéhez be kell helyezni egy audio CD-t a meghajtóba és el kell indítani a lejátszást. A lejátszás leállítása után a CD összes számát a merevlemezre kell másolni, mégpedig egy "<<Eggsßox>>" című új állományba.

A "Done" gomb megnyomása után láthatóvá válik az üzenet, amely az xboxos játékok fejlesztőit és a játékosokat üdvözli, majd felsorolja azoknak a neveit, akik közreműködtek az Xbox fejlesztésénél.

A közelmúltban ezen felül számos érdekességre bukkantak az Xbox megszállottai. Sokan szedték szét a gépüket, és azt tapasztalták, hogy a Microsoft által hivatalosan dokumentált 8 GByte-os merevlemez helyett a készülékük nagyobb, 10 GByte kapacitású modellt tartalmaz.

Egyes játékosok rábukkantak annak a módjára, miként játszhatnak a Halo című játékkal egymás ellen az interneten. Ehhez az Xbox mellett egy PC-re, Windows 2000/XP operációs rendszerre és némi hálózati ismeretre van szükség.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról