Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 22. 12:16

Két új MP3-lejátszót tervez a Creative Labs

[Clubic] A Creative Labs 2002 első negyedévében mutatja be nagy sikerű Nomad Jukebox MP3-lejátszóinak utódait.

[Clubic] A Creative Labs 2002 első negyedévében mutatja be nagy sikerű Nomad Jukebox MP3-lejátszóinak utódait.


Az eredeti Nomad Jukebox

A vállalat tervei között jelenleg két készülék szerepel. Az olcsóbbik, Jukebox 2 névre keresztelt kivitel 10 GByte-os merevlemezt tartalmaz és csak pár apróságban tér el a jelenleg is kapható Creative MP3-játszótól.

A másik készülék paraméterei azonban egészen figyelemre méltóak. A Jukebox 2L a hírek szerint 20 GByte-os merevlemezzel kerül majd forgalomba, amelynek adatokkal való feltöltését FireWire csatlakozón keresztül is el lehet végezni. Értesüléseink szerint a Creative SPDIF csatlakozóval is ellátja ezt a modellt.

A Jukebox 2L várhatóan az Apple iPod közvetlen vetélytársa lesz, ezért az árát is ahhoz igazítja majd a Creative. Az Apple iPod jelenleg 400 dollárba kerül. A Jukebox 2 minden bizonnyal jóval olcsóbb lesz ennél, de a pontos árat egyelőre nem ismerjük.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról