Szerző: Vörös Péter

2000. április 13. 08:16

A jelenleg még tőzsdén szereplő Seagate jó eredményeket ért el az első negyedévben

HIRDETÉS

Bár a forgalom és a nyereség egyaránt csökkent, az eredmények még így is jobbak voltak, mint a szakértők becslései: a nettó profit 46 millió $ volt a tavalyi 112 millió $-ral szemben (az elemzők 37 millió $-t vártak), míg a forgalom a tavalyi 1,81 milliárd $-ral szemben "mindössze" 1,57 milliárd $ volt. Az eredményeket már a tőzsde zárása után jelentették be.
Két héttel ezelőtt egy meglepő húzással a Seagate bejelentette, hogy a cég magántulajdonba kerül egy komplikált, 20 milliárd $-os ügylet keretében, melynek alapján a tárolási szoftvergyártó Veritas Software visszavásárolja a Seagate kezében lévő 128 millió részvényt, míg magánbefektetők egy csoportja (részben a cég vezetői) átveszi a Seagate HDD részlegét.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:50

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.