Szerző: Vörös Péter

2000. április 13. 08:16

A jelenleg még tőzsdén szereplő Seagate jó eredményeket ért el az első negyedévben

Bár a forgalom és a nyereség egyaránt csökkent, az eredmények még így is jobbak voltak, mint a szakértők becslései: a nettó profit 46 millió $ volt a tavalyi 112 millió $-ral szemben (az elemzők 37 millió $-t vártak), míg a forgalom a tavalyi 1,81 milliárd $-ral szemben "mindössze" 1,57 milliárd $ volt. Az eredményeket már a tőzsde zárása után jelentették be.
Két héttel ezelőtt egy meglepő húzással a Seagate bejelentette, hogy a cég magántulajdonba kerül egy komplikált, 20 milliárd $-os ügylet keretében, melynek alapján a tárolási szoftvergyártó Veritas Software visszavásárolja a Seagate kezében lévő 128 millió részvényt, míg magánbefektetők egy csoportja (részben a cég vezetői) átveszi a Seagate HDD részlegét.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.