:

Szerző: Vörös Péter

2001. november 20. 16:58

Karóra-videokamera prototípus a Sonytól

[AsiaBizTech] A Sony az őszi Comdex 2001 kiállításon mutatta be karóra-videokamera prototípusát, amelyet "Kétirányú karóra-kommunikátornak" becéznek.

Kunitake Ando, a Sony elnöke és működtetésért felelős vezérigazgatója november 12-én mutatta be a karóra-videokamerát a Las Vegas-i kiállításon.

A karórában egy kisméretű videokamera található, amely függőleges irányban forog körbe; egy színes kijelző mutatja a videoképet; és van egy beépített mikrofon is. A karóra-videokamera súlya 137 g.

A videokamerában egy beépített Bluetooth modul van, amellyel a készülék valós időben tud mozgóképeket átküldeni PC-knek vagy más karóráknak.

Az eszköz jelenleg kísérleti stádiumban van. A Sony egyelőre nem döntött a karóra tömeggyártásának időpontjáról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.