Szerző: Ady Krisztián

2001. november 17. 23:06

Újabb letöltendők: béta SoundBlaster Live! meghajtóprogram, ALi AGP driver, új 3.14-es Ahead InCD

Az Electic Tech olalain elérhető -- nem hivatalos -- Sound Blaster Live!
Az Electic Tech olalain elérhető -- nem hivatalos -- Sound Blaster Live! meghajtócsomag újabb driverkomponenseket tartamaz, mint a hivatalos Windows XP driver. Igaz a verziószámban nincs nagy különbség (3512 a 3509 ellenében), a felhasználói visszajelzések szerint Windows 2000/XP alatt megoldja az SB0100 sorozatú Live! 5.1 kártyák SPDIF gondjait. Akinek még mindig nem megy hivatalos meghajtóprogrammal a digitális kimenet, mindenképpen tegyen vele egy próbát.

Az ALi új, javított AGP drivert adott ki chipkészleteihez. Az AGP korrekt működéséhez mindenképpen szükséges az AGP meghajtó telepítése, enélkül fagyásokat, grafikus hibákat, egyéb anomáliákat tapasztalhatunk. ALi chipkészlethez kötelező!

Az Ahead Software InCD programja is elszenvedett egy kisebb frissítést, immár a 3.14-es verzió tölthető le ebből a programból. A verziószámugrás meglehetősen nagy változtatásokat ígér, Windows 2000 és XP alatt nem lehet tudni, működik-e, mindenesetre a program neve tartalmazza a "9x" karaktereket...

Az CD-írókat érintő fejlesztések:

  • NEC CD-3002A támogatása
  • AOpen 12xDVD/AMH támogatása
  • Asus DVD-ROM E616 támogatása
  • Egyes Compaq modellek támogatása
  • Egyes Hitachi modellek támogatása
  • Egyes LG modellek támogatása
  • Egyes Matsushita modellek támogatása

A program innen tölthető le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról