Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 15. 15:33

Stratégiai partnerségre vonatkozó megállapodást kötött az Index.hu és a Freestart

[email] Stratégiai partnerségre vonatkozó megállapodást kötött az Index.hu internetes tartalomszolgáltató és az internetszolgáltató Freestart Kft.

[email] Stratégiai partnerségre vonatkozó megállapodást kötött az Index.hu internetes tartalomszolgáltató és az internetszolgáltató Freestart Kft.

A megállapodás értelmében az 1,3 milliárd forint alaptőkéjű freestart.hu internetszolgáltató több mint 135 ezer regisztrált felhasználója számára közvetlenül válik elérhetővé az Index.hu portál tartalomszolgáltatása. Az együttműködéssel Magyarország -- a regisztrált felhasználok számát tekintve -- legnagyobb internetszolgáltatója és a magyarországi tartalompiac egyik legjelentősebb szolgáltatója működik majd együtt.

Az összefogással tovább erősödhet a magyarországi internetpiac: a freestart.hu felhasználói számára az index.hu tartalmának közvetlen elérése az internetet a világhálón való keresés, a levelezés mellett a mindennapi információszerzésben is elengedhetetlen eszközzé teheti. A megállapodás annak felismerését mutatja, hogy az internet egyre hasznosabb eszközzé válik a mindennapokban is, ennek nyomán a hétköznapi internetezésben egyre inkább a vezető tartalomszerkesztőségek válnak a használat középpontjává. Másfelől igazolja azt, hogy stratégiai fontosságú az új felhasználókat rögtön a "kapuban" megszólítani.

Jelen megállapodással az Index jelenlegi, napi közel 200 000 fős olvasóközönsége egy több mint 135 000 főt számláló, közvetlen és ingyenes hozzáféréssel rendelkező online közönséggel kiegészülve a magyarországi internetezés legstabilabb közösségévé válhat.

A stratégiai partnerség a Freestart.hu számára azért kiemelkedő fontosságú, mert ezáltal újabb eszközzel csalogatja a potenciális felhasználókat a világhálóra, ismét bizonyítva eltökélt szándékát, hogy elősegítse Magyarországon az internet további terjedését. Eddigi munkájának és a folyamatosan nyújtott magas minőségnek erdményeképpen, 2000. decembere óta több mint 65 000 eddig még hozzáféréssel nem rendelkező felhasználó számára teremtett csatlakozási lehetőséget az online világhoz, ami kulcsszerepet játszott abban, hogy -- a regisztrált felhasználok számát tekintve -- piacvezetővé válhatott.

A kölcsönös előnyök mellett mindkét partner számára kulcsfontosságú volt, hogy magas minőséget nyújtó, saját területén meghatározó szerepet betöltő partnerrel működjön együtt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról