Szerző: sammer

2001. november 15. 00:06

Elkészült a GeForce3 képességeit legjobban demonstráló AquaNox tengeralattjárós akciójáték, és letölthető a játszható demója

A Fishtank Interactive bejelentette, hogy elkészült az AquaNox sci-fi tengeralattjárós

A Fishtank Interactive bejelentette, hogy elkészült az AquaNox sci-fi tengeralattjárós játékának észak-amerikai változatával, és egyúttal egy játszható demót is kiadott belőle. A 60 MB-os demó a játék 34 küldetése közül tartalmaz egyet, és a GameSpot AquaNox download oldaláról lehet letölteni.


Az AquaNox egy alternatív jövőben játszódik, amikor egy hatalmas nukleáris háború után a túlélők a víz alá menekültek a halálos sugárzások elől, ahol speciális vízalatti városokat építettek maguknak. A politikai nyugtalanság mellett pedig egy újabb veszéllyel is szembe kell néznie a civilizációnak, mivel a hatalmas tengeralatti földcsuszamlások következtében felnyíltak azok az ősi vízalatti barlangok, ahova a régen elfeledett isteneket zárták. A kiszabadult szörnyetegek hosszú szünet után újra meg akarják mutatni erejüket a világnak, így amellett, hogy az ellenséges emberi csapatokkal le kell számolnunk, az új erőre kapott szörnyeket is vissza kell jutattnunk oda, ahonnan jöttek, amennyiben meg akarjuk menteni az emberi civilizáció utolsó bástyáit.

Az AquaNox a Massive Development fejlesztésében készült, és november 15-én várható az amerikai megjelenése.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról