Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 14. 19:37

Egyedülállóan új akciós díjcsomagot vezetett be a PanTel Rt.

[Mmd] Egyedülállóan új akciós díjcsomag bevezetését

[Mmd] Egyedülállóan új akciós díjcsomag bevezetését jelentette be ma a PanTel Rt., előrehozva a 2002. év, a távközlési liberalizáció esztendejének érzését.

A hazai távközlési piac vezető üzleti kommunikációs társaságával az akció ideje alatt előfizetői szerződést kötő cégek első havi telefonszámlája akár mindössze 2002 Ft lehet. A díjkedvezmény a PanTel IP hálózatán lebonyolított nemzetközi és belföldi távhívásokra, valamint mobilhívásokra vonatkozik.

A PanTel Rt. az üzleti célú kommunikációban eddig is úttörő jellegű és kiváló ár-érték aránnyal rendelkező szolgáltatásokkal volt jelen a magyar piacon. A távközlési liberalizációra készülő társaság a ma elindított új díjcsomaggal azt vállalja, hogy új vállalati előfizetői számára a szerződés aláírását követő első 30 napban -- az alábbiakban foglaltak szerint -- összesen 2002 forint havi díjért biztosítja saját hálózatának igénybevételével nemzetközi és belföldi távhívások, valamint a mobil telefonhálózatokba irányuló hívások lebonyolítását.

A PanTel új akciója 2001. december 22-ig tart. Az e dátumig szerződést kötő cégek a szolgáltatás üzembe helyezésétől számított egy hónapon belül akármennyit telefonálnak is -- legfeljebb előző három havi vezetékes telefonszámlájuk átlagát meg nem haladóan -- a PanTel internetprotokoll alapú hálózatán, az első havi telefonszámlájuk legfeljebb 2002 forint lesz.

Az IP alapú távközlési szolgáltatást használó ügyfelek már most is átlagban 27,6%-kal olcsóbban telefonálnak, mint a hagyományos távbeszélő szolgáltatást igénybe vevők. Ez a 2002-re tervezett díjcsökkenés nélkül számolva is azt jelenti, hogy a PanTel leendő ügyfeleink -- változatlan telefonálási szokások mellett -- eddigi hagyományos telefonköltségükhöz képest negyedévente megtakaríthatnak egyhavi telefonszámlát, ha az IP alapú szolgáltatást veszik igénybe.

Az akció és a szolgáltatás részleteiről és az előfizetői szerződés feltételeiről a közvetlenül hívható 1250-es telefonszámon, illetve a www.pantel.hu/2002 honlapon tudhatnak meg többet az érdeklődők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról