:

Szerző: sammer

2001. november 13. 22:29

Új képek a Valve Software Counter-Strike: Condition Zero akciójátékából

A Valve Software néhány új screenshotot adott ki a készülő Counter-Strike:

A Valve Software néhány új screenshotot adott ki a készülő Counter-Strike: Condition Zero akciójátékából, amely annak a dallasi Gearbox Software stúdiónak a fejlesztésében készül, amelyik a Half-Life: Opposing Force és a Half-Life: Blue Shift küldetéscsomagokat is készítette. Az új képeken a játékban szereplő karakterek közül, környezetből és a fegyverekből ismerhetünk meg néhányat.


A Counter-Strike: Condition Zero a Half-Life népszerű többjátékos módosítóját, a Counter-Strike játékot egészíti ki egy egyjátékos küldetéssorozattal. Helyet kap benne egy teljes egyjátékos hadjárat, amit a terroristák és a terrorista-elhárító csapatok oldalán egyaránt végigjátszhatunk. A játék lehetőséget ad arra is, hogy az egyes küldetéseket más játékosokkal együttműködve teljesítsük, ehhez pedig új fegyverek és tárgyak lesznek segítségünkre, illetve új karaktermodelleket és többjátékos pályákat is kapunk a csomagban. Ráadásként pedig megkapjuk a Valve hangátvilteli és nézőként való részvételre lehetőséget adó technológiáit.

A Counter-Strike: Condition Zero kiadását 2002 elejére tervezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.