Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 12. 19:03

Új készülékek és akciók a Westelnél

Hazánk legnagyobb mobiltelefon-szolgáltatója, a Westel számos új akcióval próbálja elcsábítani azokat, akik az ünnepi bevásárlószezonban szándékoznak maguknak vagy másnak mobiltelefont venni.

Hazánk legnagyobb mobiltelefon-szolgáltatója, a Westel számos új akcióval próbálja elcsábítani azokat, akik az ünnepi bevásárlószezonban szándékoznak maguknak vagy másnak mobiltelefont venni.

Az első és talán legfontosabb hír, hogy elérhető a szolgáltató kínálatában a finn Nokia ezidáig egyetlen GPRS-képes telefonja, a Nokia 8310. A készülékbe épített FM-rádió hallgatását a mellékelt headset teszi lehetővé, amely természetesen a hívások lebonyolítására is alkalmas.

Érdekesség, hogy a készülék hanggal is vezérelhető, azonban a szokásos tárcsázás, hívásfogadás/elutasítás parancsokon kívül hanggal adhatunk parancsot a beépített rádió bekapcsolására, az infraport aktiválására és a környezeti profilok közötti váltásra is. A Nokia 8310 két éves előfizetéssel 129.900 forintba kerül.

Az új akció keretében számos készülék ára csökkent, illetve egyes telefonok már Domino csomagban is elérhetők. Az előfizetéses csomagok között a Nokia 8310-en kívül újdonság az Ericsson A2628 (9.900 Ft) és a Siemens C45 (24.900 Ft). A Domino kínálatban megjelent az Alcatel 511 (44.900 Ft), az Alcatel 311 (36.900 Ft), a Nokia 3330 (41.900 Ft) és a Siemens C45 (39.900 Ft).

Az akciók nem csak árcsökkenéseket és új készülékeket jelentenek, hanem egyes szolgáltatások -- például a hálózaton belül küldött SMS -- ára is kedvezőbb az ünnepek alatt. Bővebb információkkal a Westel honlapja szolgál.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról