Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 12. 17:42

Jövőre a Kenwood is forgalmazni fogja a PhatNoise autós MP3-lejátszóját

A Kenwood és az első autós digitális audiolejátszót piacra dobó PhatNoise megállapodása értelmében a a Kenwood 2002-től Kenwood Excelsion Powered by PhatNoise néven forgalmazza majd a PhatNoise Car Audio System (CAS) berendezést az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban.

A Kenwood és az első autós digitális audiolejátszót piacra dobó PhatNoise megállapodása értelmében a a Kenwood 2002-től Kenwood Excelsion "Powered by PhatNoise" néven forgalmazza majd a PhatNoise Car Audio System (CAS) berendezést az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban.

A PhatNoise CAS kompatibilis a Kenwood fejegységeivel, segítségével az autóban is élvezhetjük MP3, WAV és WMA formátumú hanganyagainkat. A PhatBox névre keresztelt digitális audiolejátszót a csomagtartóba, a kesztyűtartóba vagy az ülés alá lehet beszerelni.


A PhatBox

PhatBox lelke egy Cirrus Logic processzor, a készüléket a Linux operációs rendszer egy testre szabott változata üzemelteti. A lejátszószoftver legfeljebb 99 lejátszási listát, listánként pedig maximálisan 999 zeneszámot képes kezelni. A lejátszott számok adatai természetesen megjelennek a fejegység kijelzőjén.

A PhatBox az audioanyagokat 2,5 hüvelykes mobil merevlemezekről játssza le, amelyek formás, rázkódásbiztos tokban helyezkednek el. A PhatNoise jelenleg háromféle méretű -- 10, 20 és 30 GByte-os -- merevlemezt kínál rendszeréhez.

A PhatNoise CAS tartozéka még egy USB csatlakozós dokkolóegység, amivel a merevlemezeket adatokkal tölthetjük fel. A 30 GByte-os merevlemez legfeljebb kb. 7500 zeneszám tárolására alkalmas.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról