:

Szerző: roberto

2001. november 8. 14:20

Célegyenesben a Ximian Evolution: RC1

Ximian [LinuxToday, Ximian] Tegnap este az Evolution fejlesztői kiadták a 0.99-es verziót, amely egyben a 1.0 első kiadásra jelölt változata (RC1). Felhasználói szemmel nézve már egészen biztos, hogy nem lesz változás az 1.0 megjelenéséig. Az első stabilnak címkézett verzióval hosszú, körülbelül két évig tartó fejlesztési folyamat zárul majd le, ennek eredménye egy hozzávetőleg 700 000 sorból álló szoftver, amely megteremtette a szabad szoftverek világban is az integrált személyi információkezelő alkalmazások kategóriáját. A Evolution 0.99 letöltéséhez szükséges információk a Ximian webhelyén találhatóak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.