Szerző: Barna József

2001. november 7. 14:02

Folytatódik a VIA nyereményjáték: fődíj egy 2 GHz-es Pentium 4 rendszer

[Email] A tajvani VIA Technologies a VIA Platform Solutions Division (VPSD) megalakítása alkalmából nyereményjáték-sorozatot indított, mely immár második fordulójához érkezett. Az új fordulóra november 14-ig lehet nevezni, míg az eredményhirdetésre november 19-én kerül sor. Azoknak, akik részt kívánnak venni a játékban, most csupán négy kérdésre kell válaszolniuk, melyek közül egy esetében alternatív megoldások közül kell a helyeset kiválasztani, míg kettőben rövid angol nyelvű választ várnak a szervezők. Első látásra a negyedik kérdés tűnik a legravaszabbnak: Mi az e-mail címed?

[Email] A tajvani VIA Technologies a VIA Platform Solutions Division (VPSD) megalakítása alkalmából nyereményjáték-sorozatot indított, mely immár második fordulójához érkezett. Az új fordulóra november 14-ig lehet nevezni, míg az eredményhirdetésre november 19-én kerül sor. Azoknak, akik részt kívánnak venni a játékban, most csupán négy kérdésre kell válaszolniuk, melyek közül egy esetében alternatív megoldások közül kell a helyeset kiválasztani, míg kettőben rövid angol nyelvű választ várnak a szervezők. Első látásra a negyedik kérdés tűnik a legravaszabbnak: "Mi az e-mail címed?"

A díjak az előző fordulóhoz képest nem változtak:

  • 1. díj: egy VIA P4X266 Extreme Machine komplett rendszer (VIA PR22-R alaplap, Intel Pentium 4 2 GHz CPU, 256 Mbyte Micron DDR SDRAM, 40 Gbyte Maxtor HDD és Leadtek WinFast GeForce3 videokártya)
  • 2. díj: 5 darab VIA PR22-R alaplap
  • 3. díj: 10 darab VIA P4X266 póló

A nyereményjátékra innen nevezhetnek az érdeklődők. Minden résztvevőnek sok szerencsét kívánunk!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról