Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 7. 12:52

A Compaq Computer Magyarország Kft. Cisco Gold partneri minősítést szerzett

[Mmd] A Compaq Computer Magyarország Kft., amely egyaránt piacvezető

[Mmd] A Compaq Computer Magyarország Kft., amely egyaránt piacvezető itthon a személyi számítógépek, Intel és nagyteljesítményű szerverek és az informatikai szolgáltatások terén, újabb kiemelkedő kvalifikációrol adhat számot: elnyerte a legmagasabb Cisco partneri minősítést, a Gold szintet.

A Compaq Magyarországon évek óta az egyik legfelkészültebbnek számít a Cisco termékek és technológiák terén. Hálózat- és rendszerintegrációs üzletága számos projekt elnyerésével és sikeres megvalósításával bizonyította eddig is hozzáértését, melyet 1999 óta Silver Partneri elsimerés is igazolt. Most ezt is sikerült felülmúlni és a Compaq Computer Magyarország immáron tagja a világ Cisco partneri köre elit klubjának.

A Gold minősítés feltételeként a Compaq kiemelkedő eredményeket ért el a Cisco termékek értékesítése, technológiai támogatása, valamint a tréning terén. Teljesítette az igen szigorú szakértői elvárásokat és bizonyította felkészültségét az ügyfelek 7x24 órás támogatása terén is. Mindezeken felül a Compaq magyarországi csapata a Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) elvárásoknak is megfelelt, mely önmagában is igen nagy felkészültséget igénylő feladat.

A Cisco Gold Certification a legkedvezőbb feltételeket és a legmagasabb szintű támogatás igénybe vételét teszi lehetővé a Compaq szakemberei részéről, mely természetesen az ügyfelek számára jelent egyértelmű előnyt. A Compaq ezentúl a Cisco Gold partnereként jelenik meg a cég kommunikációjában.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról