Szerző: sammer

2001. november 7. 01:09

A Wizards of the Coast bejelentette az Interneten keresztül játszható Magic: The Gathering Online kártyás játékát

A Wizards of the Coast bejelentette a népszerű Magic: The Gathering gyűjthető

A Wizards of the Coast bejelentette a népszerű Magic: The Gathering gyűjthető fantasy, kártyás játékának online változatát. A játék táblás változata már több mint 6 millió játékossal büszkélkedhet világszerte, és ezzel magának tudhatja a világ legnépszerűbb kártyás játéka címet is. A népszerűségét jellemzi, hogy csak ezzel a játékkal évente több mint 80 000 hivatalos mérkőzést rendeznek. A játékosok itt kártyák tucatjait gyűjtik, melyek egy-egy lényt testesítenek meg annak egyedi képességeivel, összecsapáskor pedig az a játékos győz, aki jobban állította össze a kártyáit, illetve a jobb képességekkel bíró lapokkal rendelkezik.

A Magic: The Gathering Online hasonló az eredeti játékhoz, de itt minden virtuálisan történik, és a játékosok közötti távolságok megszűnnek. Itt digitális kártyákkal lehet játszani, cserélgetni őket a többi játékossal, és felépíteni a lehető legütősebb csomagot a számítógépen. A hasonló érdeklődésű játékosok keresése sem lesz már nehéz feladat, online könnyen megtalálhatjuk azokat a partnereket akikkel játszani szeretnénk, és lehetnek akár a Föld eltérő pontjain is. A játékban különböző szobák vannak, melyek a különböző szinteket jelzik, valamint találhatunk gyakorló szobákat és útmutatót is.

A Magic: The Gathering Online a Leaping Lizard Software fejlesztésében készül, akik 2002 tavaszra tervezi a játék elészülését. A fanatikus játékosoknak viszont már eddig sem kell várniuk, mivel terveznek egy béta időszakot is, amelynek az indulása az ősz végére várható. Részletesebb információkat a Leaping Lizard és a Wizards of the Coast hivatalos weboldalán találhatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról