Szerző: roberto

2001. november 6. 01:48

Továbbra is kernel: 2.4.14

[LinuxToday] Épp csak megjelent az előző kerneles hír, máris itt a következő: a 2.2-es széria után a 2.4-es is új taggal bővült, ugyanis alig egy órája megjelent a 2.4.14-es verzió. A friss rendszermagban P4 és PPC javítások történtek, de módosult a parport, a PCI, az USB, az NTFS, a devfs, az ACPI és az ISDN kód is, a változások részletes listája az ftp.kernel.org -on olvasható. A forráskód és/vagy a patch (570 KB) szintén az ftp.kernel.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

Linux[LinuxToday] Épp csak megjelent az előző kerneles hír, máris itt a következő: a 2.2-es széria után a 2.4-es is új taggal bővült, ugyanis alig egy órája megjelent a 2.4.14-es verzió. A friss rendszermagban P4 és PPC javítások történtek, de módosult a parport, a PCI, az USB, az NTFS, a devfs, az ACPI és az ISDN kód is, a változások részletes listája az ftp.kernel.org-on olvasható. A forráskód és/vagy a patch (570 KB) szintén az ftp.kernel.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról