Szerző: roberto

2001. november 5. 21:24

Hét hónap után újabb 2.2-es kernel jelent meg a hétvégén

[LinuxToday] A Linux 2.2-es szériája március óta nem frissült, pedig sokan vannak, akik nem hajlandóak áttérni a 2.4-es sorozatra, mert azt nem tartják még elég stabilnak. Alan Cox, a 2.2-es sorozat karbantartója a hétvégén végre kiadta a 2.2.20-as verziót, amely újabb lépés a 2.2.19-es kernellel megkezdett úton, ugyanis a 2.2.20-asban is számos ponton a 2.4-es kernelhez készült javítások és driverek kerültek vissza a 2.2-es sorozatba. A forráskód és/vagy a patch az ftp.kernel.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

Linux[LinuxToday] A Linux 2.2-es szériája március óta nem frissült, pedig sokan vannak, akik nem hajlandóak áttérni a 2.4-es sorozatra, mert azt nem tartják még elég stabilnak. Alan Cox, a 2.2-es sorozat karbantartója a hétvégén végre kiadta a 2.2.20-as verziót, amely újabb lépés a 2.2.19-es kernellel megkezdett úton, ugyanis a 2.2.20-asban is számos ponton a 2.4-es kernelhez készült javítások és driverek kerültek vissza a 2.2-es sorozatba. A forráskód és/vagy a patch az ftp.kernel.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról