:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. november 2. 12:49

Aspire néven futnak tovább az Acer fogyasztói piacra szánt számítógépei

A tajvani Acer bejelentette, hogy a kiskereskedelmi piacra szánt asztali és hordozható számítógépei ezentúl Apire márkanévvel kerülnek forgalomba.

A tajvani Acer bejelentette, hogy a kiskereskedelmi piacra szánt asztali és hordozható számítógépei ezentúl "Apire" márkanévvel kerülnek forgalomba.

A legnagyobb tajvani számítógépgyártó még áprilisban jelentette be, hogy újraéleszti az Aspire márkanevet, és bemutatta Pentium 4 processzoros asztali Aspire gépeit, amelyeket Kínában és Tajvanon lehet megvásárolni.

Az Acer további két Aspire asztali számítógép megjelentetését tervezi. Az Aspire márkanév alatt forgalmazott termékek az Acer eladásainak 10 százalékát teszik ki. Egyelőre kizárólag asztali konfigurációk kaphatók ezen a néven, de a jövőben ez változni fog, ugyanis notebookok is bekerülnek a kínálatba.

A vállalat bejelentette, hogy kéziszámítógépei továbbra is Acer néven lesznek kaphatók. A tajvani gyártó októberben jelentette be kínai Palm OS-alapú készülékét, és 2002 első negyedévében várható a Windows for Pocket PC operációs rendszert használó Acer kézigép.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.