Szerző: roberto

2001. november 1. 22:52

Frissült a W3C többplatformos szerkesztő- és böngészőprogramja, az Amaya

[W3C] Újabb verziót bocsátott ki a World Wide Web Consortium (W3C) az Amaya nevű programjából. A webszerkesztő- és böngészőprogram tudása tovább bővült, ugyanakkor a futtatás során kevesebb problémával találkozhatnak a felhasználók a hibajavításoknak köszönhetően. A változások tételes listája a W3C webhelyén olvasható.

[W3C] Újabb verziót bocsátott ki a World Wide Web Consortium (W3C) az Amaya nevű programjából. A webszerkesztő- és böngészőprogram tudása tovább bővült, ugyanakkor a futtatás során kevesebb problémával találkozhatnak a felhasználók a hibajavításoknak köszönhetően. A változások tételes listája a W3C webhelyén olvasható. A program 5.2-es verziójának előre fordított "hivatalos" változatai Windows NT/2000, Windows 95/98, Linux, Solaris 8 rendszerekhez tölthetőek le, de akad a letöltési oldalon HPUX 10.20-as és 11.00-es verzió, valamint forráskód is. A linuxos változat felhasználói számára további újdonságot jelenthet, hogy a program ezentúl GTK-val linkelt változatban is elérhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról