Szerző: roberto

2001. november 1. 22:52

Frissült a W3C többplatformos szerkesztő- és böngészőprogramja, az Amaya

[W3C] Újabb verziót bocsátott ki a World Wide Web Consortium (W3C) az Amaya nevű programjából. A webszerkesztő- és böngészőprogram tudása tovább bővült, ugyanakkor a futtatás során kevesebb problémával találkozhatnak a felhasználók a hibajavításoknak köszönhetően. A változások tételes listája a W3C webhelyén olvasható.

[W3C] Újabb verziót bocsátott ki a World Wide Web Consortium (W3C) az Amaya nevű programjából. A webszerkesztő- és böngészőprogram tudása tovább bővült, ugyanakkor a futtatás során kevesebb problémával találkozhatnak a felhasználók a hibajavításoknak köszönhetően. A változások tételes listája a W3C webhelyén olvasható. A program 5.2-es verziójának előre fordított "hivatalos" változatai Windows NT/2000, Windows 95/98, Linux, Solaris 8 rendszerekhez tölthetőek le, de akad a letöltési oldalon HPUX 10.20-as és 11.00-es verzió, valamint forráskód is. A linuxos változat felhasználói számára további újdonságot jelenthet, hogy a program ezentúl GTK-val linkelt változatban is elérhető.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról