Szerző: Vörös Péter

2000. április 12. 09:55

TSMC: rekord forgalom és nyereség 2000-ben?

HIRDETÉS

Az eddigi eredmények ill. kilátások alapján a Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. Ltd. idén megduplázhatja forgalmát és nyereségét. A forgalom az első negyedévben 912,3 millió $ volt (126%-os növekedés a tavalyi hasonló időszakhoz képest), a nyereség hivatalos bejelentése április 20-ra várható.
1999-ben a cég forgalma 2,4 milliárd $, a nyereség pedig 811 millió $ volt.
A TSMC folyamatosan bővíti kapacitásait és a chip átlagárak növekedése is segíti a céget, amely többek között a Motorola egyik legnagyobb outsourcing partnere. A TSMC az idén eléri a 3,4 millió (20,3 cm méretű) lapkagyártó kapacitást, miután a cég felvásárolta az Acer Semiconductor Manufacturing és a Worldwide Semiconductor Manufacturing-et. Összehasonlításként: a TSMC egyik legnagyobb riválisa, a United Microelectronics Corp. (UMC) az idén 2,4 milliós lapkagyártó kapacitással fog rendelkezni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 21:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.