Szerző: Bodnár Ádám

2001. október 30. 09:35

2.0 verziójához érkezett a Handspring Blazer internetböngésző

[CNET] A Handspring megjelentette Blazer internetböngészőjének 2.0 változatát, amely főként új biztonsági funkcióival hívja fel magára a figyelmet.

[CNET] A Handspring megjelentette Blazer internetböngészőjének 2.0 változatát, amely főként új biztonsági funkcióival hívja fel magára a figyelmet.

A Palm OS operációs rendszeren futó böngészőszoftver 19,95 dolláros áron vásárolható meg. A Blazer 1.1 tulajdonosai ingyen tölthetik le a frissítést a Handspring, a Handango.com vagy a PalmGear.com oldaláról.

A Handspring Blazer 2.0 fontosabb újdonságai közé tartozik a 128 bites Secure Socket Layer (SSL) támogatás, és lehetőség van biztonságos weboldalak HTTPS protokollon keresztüli böngészésére. A program ezen felül támogatja a proxy- és HTTP-azonosítást is, és állítólag a sebességen is javítottak valamicskét. Új lehetőség a kezdőoldal beállítása, amelyet a Blazer indításakor automatikusa megjelenít.

A Blazer 2.0 megtalálható lesz a Handspring Treo készülékeiben, amelyek a jövő év elején jelennek meg. A személyi digitális asszisztenssel kompinált mobiltelefonokat október 15-én jelentette be a Handspring.

Természetesen a Blazer minden Palm OS-alapú kéziszámítógépen fut, tehát nem csak a Handspring, hanem a Palm és a Sony készülékeken is.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról