Szerző: Ady Krisztián

2001. október 29. 01:12

Creative LiveWare ezentúl csak és kizárólag CD-n -- érdekes módja a terméktámogatásnak

A Creative kicsit másként értelmezi a kiváló terméktámogatás fogalmát: a hangkártyáihoz eddig szabadon letölthető szoftvercsomagot, a LiveWare 3.0-át -- és feltehetően a következő verziókat is -- csak és kizárólag CD-n lehet ezentúl megrendelni. Ez persze nem jelenti azt, hogy az internet szokásos rejtett zugaiból nem lesz majd elérhető, de hivatalosan csak CD-n lehet majd elérni, s ez a kedves felhasználó számára csomagolási, posta- és kezelési költségeket fog jelenteni.

A Creative kicsit másként értelmezi a "kiváló terméktámogatás" fogalmát: a hangkártyáihoz eddig szabadon letölthető szoftvercsomagot, a LiveWare 3.0-át -- és feltehetően a következő verziókat is -- csak és kizárólag CD-n lehet ezentúl megrendelni. Ez persze nem jelenti azt, hogy az internet "szokásos" rejtett zugaiból nem lesz majd elérhető, de hivatalosan csak CD-n lehet majd elérni, s ez a kedves felhasználó számára csomagolási, posta- és kezelési költségeket fog jelenteni.

A meghajtóprogramok elérésében szerencsére semmi változás nem lesz, azokat továbbra is letölthetjük majd a Creative weblapjairól.

A CD-k még nem állnak postázásra készen, így a Creative egyelőre csak értesítést küld, ha felíratkozunk a szoftvert úgymond megvásárolni vágyók közé.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról