:

Szerző: roberto

2001. október 25. 23:42

A Fastcenter Corp. adatai szerint az Oracle jobban fut a SuSE Linux Enterprise Serveren mint Windows NT-n

[LinuxToday] Az Oracle szerverek eladásával foglalkozó San Franciso-i Fastcenter Corporation adatai szerint az Oracle a Suse Linux Enterprise Server hetes verzióján jobban teljesít, mint Windows 2000-en. A Fastcenter szakemberei az Oracle kernel 9.0.1.1-es verzióját használták Windwos alatt, míg Linuxon a 9.0.1-et, mindkét rendszer alatt ugyanaz a hardver dolgozott. A két különböző platformon futó Oracle 9i-t beállításait a lehető legközelebb hozták egymáshoz. A végeredmény: a windowsos konfiguráció a linuxon elért teljesítménynek csupán a 85 százalékára volt képes. A részletes teszteredmények a Fastcenter webhelyén olvashatóak.

SuSE[LinuxToday] Az Oracle szerverek eladásával foglalkozó San Franciso-i Fastcenter Corporation adatai szerint az Oracle a Suse Linux Enterprise Server hetes verzióján jobban teljesít, mint Windows 2000-en. A Fastcenter szakemberei az Oracle kernel 9.0.1.1-es verzióját használták Windwos alatt, míg Linuxon a 9.0.1-et, mindkét rendszer alatt ugyanaz a hardver dolgozott. A két különböző platformon futó Oracle 9i-t beállításait a lehető legközelebb hozták egymáshoz. A végeredmény: a windowsos konfiguráció a linuxon elért teljesítménynek csupán a 85 százalékára volt képes. A részletes teszteredmények a Fastcenter webhelyén olvashatóak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.