Szerző: roberto

2001. október 21. 17:03

Megnyílik a Linux a gamerek előtt?

[LinuxToday] A TransGaming és a MandrakeSoft sajtóközleményeiben eddig még nem szereplő hír kapott lábra a napokban. Állítólag a két cég együttműködéséből fog megszületni a Mandrake Linux Gamer Edition, amelynek első kiadása 2001 novemberében várható. A dobozba a pletykák szerint egy Mandrake 8.1-es disztribúció, valamint az Electronic Arts The Sims játéka kerül, amelynek futtatását a TransGamings WineX technológiája teszi majd lehetővé.

MandrakeSoft[LinuxToday] A TransGaming és a MandrakeSoft sajtóközleményeiben eddig még nem szereplő hír kapott lábra a napokban. Állítólag a két cég együttműködéséből fog megszületni a "Mandrake Linux Gamer Edition", amelynek első kiadása 2001 novemberében várható. A dobozba a pletykák szerint egy Mandrake 8.1-es disztribúció, valamint az Electronic Arts The Sims játéka kerül, amelynek futtatását a TransGaming's WineX technológiája teszi majd lehetővé.

A TransGaming már lassan egy éve van jelen a nyílt forráskódú szoftverek világában, tavaly decemberben tették nyilvánosan közzé az első WINE-kiegészítésüket, amellyel a Windows programozási környezet szabad forráskódú inkarnációja részleges DirectX API-val egészült ki. A TransGaming célja a teljes Microsoft DirectX API megvalósítása WINE alapokon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról