Szerző: sammer

2001. október 18. 12:20

A Sirtech Canada bejelentette a Wizardry 8 fantasy szerepjátékának amerikai kiadási dátumát

A Sirtech Canada bejelentette a Wizardry 8 fantasy szerepjátékának hivatalos

A Sirtech Canada bejelentette a Wizardry 8 fantasy szerepjátékának hivatalos észak-amerikai kiadási dátumát. A játék, amelyet már több, mint négy éve fejlesztenek november 15-én fog megjelenni. A Sirtech Canada korábban kiadót keresett, de most nem árulta el, hogy saját maguk terjesztik a játékot, vagy sikerült külső kiadóval megegyezniük.

A Wizardry 8 a legújabb tagja a nagymúltú Wizardry szerepjáték sorozatnak, aminek az első része a nyolcvanas évek közepén jelent meg. Az új játékban egy csapat karaktert irányíthatunk a 3D-s fantasy világban, hogy újra legyőzzük az előző részekben is résztvevő gonosz karaktert, a The Dark Savantet.

A játék tartalmaz körökre osztott és folyamatos harcmódot egyaránt, így a taktikai elemeket előnyben részesítő szerepjátékosok, és az inkább akcióra éhesek egyaránt megtalálják a megfelelő játékstílust. A harcok alatt több, mint 100 különböző varázslatot használhatunk, 15 karakter osztályból és 11 játszható fajból választhatjuk ki a csapatunkban résztvevő karaktereket, és többszáz féle ellenséggel kell szembenéznünk kalandozásaink során.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról